That strong feeling

Den här dagen har inte varit en av dom bästa. Var tvungen att gå upp tidigt för att hinna tvätta innan jobbet. Stressade och hann precis till måndagsmötet. Jobbade ett par timmar och lagom till lunchen exploderade mitt huvud. Jag känner mitt huvud ganska bra efter att ha levt med olika typer av huvudvärk i hela mitt liv. Spänningshuvudvärk var dagens dom. Vet att jag behöver ta en av mina starka tabletter och sova en timme, slappna av, för att det ska släppa. Så hem och sova ett par timmar med hoppet om att det skulle släppa. Det gjorde det typ, lagom iallafall för att jag skulle orka ta mig till gymmet. Förväntningarna var självklart väldigt låga för passet. Visste inte ens om jag skulle ta mig igenom det.
 
Men det visade sig att jag var stark idag. Förra måndagen höll jag på att dö av repsen i pressarna och i fredags hade jag en riktigt dålig dag. Men idag pressade jag med lätthet mer vikt än förra veckan och drog även upp mig själv i två strikta pull ups, något jag inte tränat på evigheter. Vågade dessutom lägga på lite vikt på stången under metconen* idag, fortfarande en bit från mina vanliga vikter, men ändå mer än på länge. Positiv känsla, I love it, jag kände mig stark idag.
 
*Metcon – Solid Open event 1 12 minuter time cap, 3 varv av:
21 chest to bar/pull ups/jumping pull ups/ring rodd
15 hang power cleans
9 front squats
6 shoulders to over head
 

Ladies who dine

I lördags samlades »Gruppen« minus Jonna hos Sara för en kräftskiva. Jag försökte leka papparazzi med mitt nya objektiv som jag lånat av en kompis. Gick sådär, inser att jag behöver öva på fokuset lite mer. Men en trevlig kväll var det i alla fall.
 
Kräftor av olika slag (alla i gänget är inte från Göteborg …), västerbottenostpaj (var lite märkligt känsla att springa runt med en varm paj med en kökshandduk över på vagnen dit haha), sallad, romsås och en god äppelpaj till efterrätt. Food brings us together. ♥
 
 
5 kommentarer
publicerat i Mat
Taggar: Kräftor, Kräftskiva, Västerbottenostpaj

Dejt-night

När man lever ett så kallat vuxet liv räcker inte tiden alltid till för sånt som för ett par år sen var en självklarhet. Som att hänga var och varannan dag med sina bästa vänner. Därför tycker jag det är extra viktigt att få till riktig kvalitétstid när det väl blir av these days.
 
Igår körde jag och Bestie en riktigt dinner-and-a-movie-date-night och lyckades få ihop både god mat, skratt, trevligt sällskap och en bra film – allt på samma gång. Restaurangen var Danilo. Maten blev pizza. Och filmen var Inside Out, ni vet Disney och Pixars nya. Fantastisk. Underbar. Fin. Mysig. ♥ Bästa avslutningen på en seg vecka.
 
 
5 kommentarer
publicerat i Tankar
Taggar: Bio Göteborg, Danlilo restaurang, Filmstaden Bergakungen, Indside Out
Visa fler inlägg