Skagen getaway

Semestertider ger tillfällen till att göra utflykter och njuta av tid med ens vänner. Jag som tycker det är onödigt att klaga på vädret, som man ändå inte kan påverka, bryr mig inte så mycket om det är 15 eller 25 grader ute. Bara jag slipper frysa är jag nöjd. Hur som helst. I onsdags hoppas jag på båten till Fredrikshamn för att sen ta ett tåg till Skagen tillsammans med Therese och Emma. Denna ljusa fantastiska plats.
 
En heldagsutflykt som var helt perfekt på alla sätt och vis. Vi lämnade Göteborgs hamn klockan åtta på morgonen och var tillbaka igen lite drygt 15 timmar senare och betalade bara 279 kronor. Sjukt värt.
 
När vi kom fram till Skagen så åt vi lunch och traskade runt en stund innan vi började den långa vandringen mot Grenen. Vädret var enligt mig perfekt. Sådär härligt dramatiskt. Vi gick hela vägen ut till toppen av Jylland och såg de båda haven bråka med varandra, sen slog vi oss ner bland sanddynorna och roade oss på bästa sätt, med guldigt bubbel och en självutlösande kamera. Vi hade härliga visioner på bilder vi ville ta, det gick sådär, men roligt hade vi.
 
Vi tog tåget tillbaka till Fredrikhamn för att äta middag innan båten seglade mot Göteborg igen. Knockade av den gudomliga maten fick vi typ springa för att hinna. Sen spenderadade dryga tre timmar på båten tillsammans med en himla massa fulla vuxna människor, fascinerande. Vi spelade spel också. Jag förlorade, som vanligt. Men jag är van, så det gör inget.
 
 
#1 - - JD:

men åå så smart, måste jag med göra :D såg toppen ut. Och du har rätt, har man semester ska man utnyttja det!

#2 - - Cornelia:

Vilka härliga bilder! Det ser vackert ut :)

#3 - - thaipinnen:

sv; snygg är han också ;)

#4 - - MADDISENJ.SE:

Åh så trevligt och mysigt

#5 - - Caroline:

Ser ut som ni haft D hur bra som helst ju! :D

#6 - - Emma:

Alltså vilka härliga resor vi haft den här sommaren du och jag! <3

Svar: Det har vi verkligen haft. Bästa! <3
Sofia

#7 - - Karin FitnessochHälsa :

Åh, jag älskar Skaven! Var i Dannark tidigare i somras, men vi åkte aldrig dit. Lite synd för det är ju verkligen fint!

#8 - - snie.blogg.se:

ser sjukt trevligt ut!!!

#9 - - Mari:

Vad härligt i hade det =)